Dr. Vasile Oşean traversează Atlanticul într-o barcă cu vâsle

Dr. Vasile Oşean este unul dintre cei patru membri ai României ce va participa la cursa Talisker Whisky Atlantic Challenge. Aceasta constă în traversarea Oceanului Atlantic cu o barcă cu vâsle.


De la startul din decembrie 2017, timp de peste 60 de zile, cei patru membri ai primei echipe românești participante la această competiție, își vor uni puterile pentru a vâsli cei 5000 de kilometri din Oceanul Atlantic.

Mai multe informții găsiți chiar pe site-ul oficial al cursei: www.ATLANTIC4.ro

Talisker Whisky Atlantic Challenge adună echipe din toată lumea într-o cursă de strângere de fonduri pentru mediu, sănătate, copii defavorizați sau dezastre naturale. Fondurile strânse de către echipa României vor fi donate către HOSPICE Casa Speranței pentru realizarea unui campus socio-medical la Adunații Copăceni.

Pentru mai multe informații și pentru DONAȚII accesați sectiunea specială de AICI.

APARIŢII MEDIA

PROTV

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cei-patru-atlantici-planul-temerar-prin-care-trei-romani-vor-sa-traverseze-atlanticul-cu-barca-cine-li-se-poate-alatura.html

ANTENA 1
http://observator.tv/social/andrei-rosu-se-pregateste-sa-traverseze-oceanul-atlantic-intro-barca-178880.html

DESCOPERĂ
http://www.descopera.ro/dnews/15400391-andrei-rosu-unul-dintre-cei-4-romani-care-vor-vasli-peste-atlantic-fiecare-om-are-canalul-manecii-everestul-lui-interviu-video