BODY TECH
Modelează-ţi corpul prin vibraţie musculară

BODY TECH este o tehnologie de ultimă generaţie concretizată într-o tehnică de antrenament prin electrostimulare musculară, practicat de sportivi de top şi vedete din lumea întreagă.

Cu ajutorul tehnologiei BODY TECH, activitatea musculară este mai intensă şi mai puternică în comparaţie cu antrenamentele tradiţionale, iar rezultatul, cu doar 2 şedinţe de 20 de minute pe săptămână, este un corp remodelat, obţinut într-un timp record.

Un antrenament de 20 de minute este echivalent cu 6 ore de fitness


BODY TECH este un program de antrenament complet personalizat, care nu trebuie să depăşească 1-2 antrenamente a 20 de minute pe săptămână, deoarece duce la suprasolicitare musculară. Iar motivul este acela că 20 de minute cu BODY TECH echivalente cu 6 ore de antrenament clasic la sală.

După doar câteva şedinţe de antrenament rezultatele devin vizibile: 
 • o postură mai bună a corpului
 • subţierea taliei
 • tonifierea musculară
 • creşterea energiei şi forţei etc.
După numai o lună, se observă îmbunătăţiri la nivelul aspectului pielii şi un număr semnificativ de kilograme pierdute, care este şi mai mare dacă este urmată şi o dietă sănătoasă.
 
BODY TECH a devenit repede faimos şi ca antrenament recomandat şi mămicilor care alăptează, devenind astfel o strategie de recuperare a siluetei după naştere, cu precizarea că antrenamentele din această perioadă exclud zona pieptului.

Electrostimularea nu este dureroasă, nici periculoasă

Deşi antrenamentul total BODY TECH se bazează pe impulsuri electrice, aceste au frecvenţă redusă, care este şi reglabilă în timpul antrenamentelor, în funcţie de tipologia musculară a fiecăruia.

Stimularea electrică a muşchilor trimite impulsuri electrice direct către muşchi, care se contractă şi se destind exact ca în timpul antrenamentelor clasice, cu diferenţa că intensitatea impulsurilor creşte treptat, în funcţie de acomodarea muşchilor.

Impulsurile electrice controlează mişcările muşchilor, care se contractă prin impulsuri electrice produse de corpul nostru şi în stare normală. Folosind impulsurilor electrice externe, tehnolgia BODY TECH intensifică efectul natural al stimulilor electrici din exterior. Muşchii sunt stimulaţi suplimentar cu ajutorul electrozilor, în timp ce persoana antrenată face o serie de exerciţii uşoare. Aparatul poate controla fiecare grupă musculară, iar intesitatea antrenamentului este ajustabilă.

Cine nu se poate bucura de BODY TECH

Din păcate, antrenamentele cu stimulare musculară electrică sunt complet interzis persoanelor
 • care au un stimulator cardiac (pacemaker)
 • gravidelor
 • persoaneleor cu tumori
 • diabet zaharat
 • arteroscleroză în stare avansată
 • afecţiuni arteriale severe sau suferă de sângerări
 • hemofilie
 • hernie, tuberculoză sau afecţiuni neuropsihice.
Tehnologia BODY TECH este utilizată cu precădere în medicină şi sport, însă şi astronauţii de la NASA o utilizează în misiunile spaţiale pentru tonifierea musculaturii, iar sportivi de top folosesc antrenamentele BODY TECH în pregătirea lor pentru performanţă.
Programare BODY TECH
FOTO - BODY TECH
Servicii
NOUTĂŢI